Overwatch představuje novou mapu a animák
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch představuje novou mapu a animák

Overwatch představuje novou mapu a animák

Martin Nahodil

Martin Nahodil

22. 8. 2018 11:13 2
Reklama

I když se může zdát, že Overwatch v poslední době nejede tak jako dřív, je to stále v současnosti jedna z nejpopulárnějších týmových stříleček a přidávají se do ní stále nový a nový hráči. Dnes v rámci korejského Overwatch Fan Festivalu oznámil hlavní designér Jeff Kaplan vydání zbrusu nové mapy, která bude zasazena do Busanu. Spolu s tím vyšel i další fešný filmeček, ve kterém má hlavní roli D.Va.

Na nové mapě se bude hrát režim Control a najdeme tam krom lokací jako je Sanctuary a Downtown také D.Vinu základnu. To, jak vypadá, můžete posoudit sami ze zveřejněného videa. Na PTR serverech najdete Busan ještě dnes. Na live servery a konzole se již tradičně dostane o nějaký ten pátek později.

K filmečku, který má podtitul Shooting Star, snad není třeba nic dodávat. Blizzard tyhle věci prostě umí a to mu nikdo nemůže upřít. Stále čekáme, kdy bude oznámen nějaký celovečerní animák ať už z Overwatche, nebo z některé jiné série jejich portfolia. Jakou postavu byste si přáli vidět v dalším filmečku? Dejte nám vědět do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama