FIFA 19 jako labutí píseň Alexe Huntera?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA 19 jako labutí píseň Alexe Huntera?

FIFA 19 jako labutí píseň Alexe Huntera?

Marek Selinger

Marek Selinger

22. 8. 2018 16:34
Reklama

Fotbaloví fanoušci si aktuální období musejí užívat, ihned po skončení světového šampionátu začala česká liga, na tu postupně navazují nejprestižnější evropské soutěže. Tudíž reálného fotbalu je dostatek. Podobně je na tom však ten virtuální, kdy v uplynulých dnech vyšla demoverze letošního Pro Eva, na což reaguje i EA. To v rámci Gamescomu vypustilo nový trailer na FIFA 19.

Ten se zaměřuje na příběhový mód Cesta, konkrétněji na jeho protagonistu Alexe Huntera. Ten se po radostech a strastech v uplynulých dvou sezonách konečně probojoval do svého vysněného Realu Madrid, kde se měl potkat s Cristianem Ronaldem. To se však kvůli přestupu Portugalce do Juventusu nestane, ale i tak ve španělském klubu na Huntera čekají světové hvězdy v čele s Toni Kroosem či Sergio Ramosem. V traileru dostávájí prostor i Alexův věrný kamarád Danny Williams a jeho sestra Kim, se kterou jsme se mohli poprvé potkat v minulém díle.

Jednou z největších novinek v nadcházejím díle bude i přítomnost Ligy Mistrů, a to by bylo, aby toho vývojáři nevyužili i pro režim Cesty. Na internetu se začalo i spekulovat, že díl 19 bude posledním, kde jako hlavní hrdina příběhové režimu bude vystupovat právě Alex Hunter, za rok bychom se mohli dočkat úplně nového příběhu. Ono se EA nelze moc divit, kariéra britského fotbalisty byla turbulentní i tak, a vývojáři už asi neví, kam dál by ji posunuli. 

Tak či tak, FIFA 19 vychází již 28. září, vy si ji můžete předobjednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama