Přiblíženy první mapy v Battlefieldu V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přiblíženy první mapy v Battlefieldu V

Přiblíženy první mapy v Battlefieldu V

Marek Selinger

Marek Selinger

20. 8. 2018 14:31 7
Reklama

Vydání nejnovější přírůstku do série Battlefield se nezadržitelně blíží, čemuž odpovídá i sílící marketingová podpora ze strany Electronic Arts. Po Gamescom traileru, kterého jsme se dočkali minulý týden, se vyrojilo pár dalších zpráv ohledně stavu hry v době launche.

Vývojáři ze studia DICE zveřejnili první čtyři multiplayerové mapy, které budou dostupné hned v den vydání. Samozřejmě to jsou pouze první lokace pro hru více hráčů, autoři budou další mapy odhalovat postupně. Všechny níže zmíněné jsme mohli zahlédnout v daném traileru, tudíž hrubou představu o jejich podobě máme. Prvními z nich budou mapy zasazené do nizozemského přístavního města Rotterdam. Na první stejnojmenné mapě se bitva odehrává v květnu 1940 ještě v téměř nedotčeném městě, naproti tomu druhá verze (Devastation), bude, jak už název naznačuje, ovlivněna silným bombardováním, které zapříčiní kompletní změnu prostředí. Reflektování této skutečnosti můžeme očekávat v režimu Grand Operations, který by měl být hvězdou nadcházejícího dílu.

V pořadí třetí mapa ponese název Twisted Steel a bude zasazena na francouzský venkov, přičemž její hlavní dominantou bude masivní most. Ten je největší konstrukcí, která se kdy v jakékoliv Battlefield hře objevila. Dle vývojářů speciálně na tomto místě bude nutno využívat systému fortifikace, o němž se více můžete dozvědět v našem květnovém preview. Tato mapa nabídne spoustu otevřeného prostoru včetně četných močálů. A konečně poslední mapou dostupnou při launchi Battlefieldu V bude Hamada, kdy se z Evropy přesuneme na sever Afriky. Hamada je jednou ze dvou severoafrických map, na kterých budeme moci 19. října, kdy hra vychází, válčit.

Krom popisu prvních map jsme se dočkali ještě jedné zprávy, která však v tomto případě není pozitivní. Hodně proklamovaná customizace dostane hned na začátku životního cyklu hry vážnou trhlinu, kdy editace vozidel bude dostupná AŽ po vydání hry. DICE nespecifikovalo přesný termín, můžeme jen doufat, že tato funkce do hry přibude co nejdříve. Snad tato situace neznačí nějaké problémy při vývoji, po ne úplně kladně přijaté marketingové kampani si hra další problémy nemůže dovolit. Mohlo by to lehce znamenat, že Battlefield V ztratí hned na začátku důvěru fanoušků. Jak tedy titul dopadne jako celek uvidíme v druhé polovině října. Vy si druhoválečný Battlefield můžete předobjednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama