Práva na Timesplitters nyní vlastní THQ
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Práva na Timesplitters nyní vlastní THQ

Práva na Timesplitters nyní vlastní THQ

Martin Nahodil

Martin Nahodil

15. 8. 2018 11:06 3
Reklama

Na to, že bylo THQ před pár lety na pokraji krachu, se jim v současnosti daří více než dobře. Mají pod sebou spoustu zkušených studií a dnes oznámili, že do svého repertoáru přidávají značky Timesplitters a Second Sight.

Za zrodem obou značek stojí britské studio Free Radical, které se po tom, co ho odkoupil Crytek, přejmenovalo na Crytek UK. Spolu s ním získal i obě licence, ale nic s nimi nestihl udělat, protože se Cryteku podobně jako THQ před pár lety nedařilo vůbec dobře. Nyní se zase vše dalo dohromady. Free Radical v současnosti totiž najdete pod názvem Deep Silver Dambuster, které je od začátku letošního roku také součástí společnosti THQ Nordic.

Klemens Kundratitz, který působí jako CEO Koch Media, což je také součást THQ, se k nákupu kultovních značek vyjádřil takto: “Jsme opravdu nadšeni, že se nám podařilo získat Timesplitters. Původní hry dávaly fanouškům hutnou porci obsahu a poskytovaly jim skvělý zážitek z arkádové střílečky. Máme mezi sebou spoustu fanoušků série Timesplitters, kteří by chtěli stvořit nový ohromující produkt.”

Je naprosto jasné, že se hráči budou zajímat hlavně o Timesplitters, ale i Second Sight rozhodně stojí za zmínku. Oproti akční arkádovce tohle byla spíše stealthová adventura. Zatím nevíme, jaké jsou s těmito značkami plány do budoucna, ale doufáme, že nebudou uloženy k ledu. Deep Silver Dambuster navíc po vydání DLC pro Homefront: The Revolution zatím neoznámilo, na čem pracuje, takže by se série mohli vrátit do rukou původních tvůrců.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama