Na Gamescomu bude hratelná ukázka DMC 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Gamescomu bude hratelná ukázka DMC 5

Na Gamescomu bude hratelná ukázka DMC 5

Martin Nahodil

Martin Nahodil

14. 8. 2018 10:02
Reklama

O pokračování hack’n’slash série Devil May Cry jsme se toho v posledních týdnech dozvěděli docela dost a tušili jsme, že na Gamescomu se objeví rovnou nějaký gameplay. Hideaki Icuno, který vede vývoj Devil May Cry 5, včera na svém twitterovém účtu potvrdil nejen že skutečně uvidíme záběry přímo ze hry, ale hráči na místě si ji budou moci rovnou vyzkoušet.

Devil May Cry 5 bude tím největším lákadlem, které na Gamescom Capcom přiveze. Velkou důvěru v něj nemají jen samotní vývojáři, ale také hlavouni z vydavateství. Vývoj prý započal hlavně proto, že po dalším díle volala stále velmi početná komunita, což zní spíše jako marketingové řeči. Samozřejmě by další DMC nedělali, kdyby v něm neviděli potenciální úspěch.

Ve vyjádření od Capcomu se můžete dočíst i o zpětném ohlédnutí za posledním dílem. “Poslední hra byla velmi dobrá, ale dostávali jsme nespokojené ohlasy kvůli tomu, že to nebylo přímé pokračování. Z toho důvodu vývojářský tým dlouhou dobu uvažoval, kterou cestou se dál vydat. Věděli, že komunita si přeje návrat k původním dílům, a tak se zrodil představený projekt.”

Kromě toho na Gamescomu samozřejmě najdete i tituly od dalších vydavatelství jako je Ubisoft, Square Enix, Sega nebo THQ Nordic. Letos to má být opravdu velká akce a my vás o ní budeme řádně informovat.

Devil May Cry 5 vyjde během příštího roku na Xbox One a PlayStation 4. Předobjednat si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama