Sběratelka Resident Evil 2 stojí 900 $
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sběratelka Resident Evil 2 stojí 900 $

Sběratelka Resident Evil 2 stojí 900 $

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

13. 8. 2018 12:35 2
Reklama

Kdy naposledy jste za hru dali 20 tisíc korun? Předpokládáme, že pokud nepočítáme bundly k počítačům, pravděpodobně nikdy. Teď ale nastražte uši, přichází totiž jedinečná šance, jak právě o podobný obnos velmi rychle přijít – sběratelská edice remasteru Resident Evil 2.

Ta nese poetický název Biohazard Resident Evil 2: 2 Z Version Premium Edition, který je podobně dlouhý jako obličej, jenž na vás každý udělá po tom, kdy mu oznámíte, že jste si tuto sběratelku koupili. A čím že je edice tak zvláštní? Kromě obsahu standardní sběratelky, zahrnující mj. třiceticentimetrovou sošku Leona, v ní totiž dostanete luxusní bluetooth mechanickou klávesnici od společnosti Qwerkywriter, připomínající psací stroje.

Sběratelka Resident Evil 2 stojí 900 $
i Zdroj: Hrej.cz

Klávesnice obsahuje prémiové spínače Cherry Blue a několik odkazů na hru – druhé jmenované ji ostatně odlišuje od sériově vyráběného modelu Qwerkywriter S, který seženete v přepočtu asi za pět a půl tisíce. Samotná klávesnice by měla připomínat psací stroje, díky kterýmž můžete v Resident Evil 2 ukládat svůj postup, v porovnání však mnoho styčných prvků nespatříte.

Kromě klávesnice se v prémiové edici setkáte i se čtyřmi druhy maskovacích pásek a dvěma in-game předměty, jejichž podoba však zatím nebyla specifikována. Podobně jako u ostatních drahých sběratelských edicí se tedy i u Resident Evil 2 nesmí hledět na poměr cena/výkon, který je tradičně tristní.

Sběratelka Resident Evil 2 stojí 900 $
i Zdroj: Hrej.cz

Pokud si však chcete samotnou hru koupit dvanáctkrát, na PC dokonce patnáctkrát levněji, nasměrujeme vás na Xzone, kde si Resident Evil 2 můžete předobjednat. Hra vychází 25. ledna na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama