Beta Falloutu 76 obsáhne celou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Falloutu 76 obsáhne celou hru

Beta Falloutu 76 obsáhne celou hru

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 8. 2018 15:00 13
Reklama

Fallout 76 pro mnohé z nás (mě nevyjímaje) asi není tak úplně tím návratem do světa slavné série, jaký bychom si bývali přáli. Přesto ale není třeba stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko a navíc si hru ještě před vydáním budeme moci vyzkoušet v rámci beta testu. Právě kolem něj se točí několik nových informací.

Předně, beta bude obsahovat úplně kompletní hru. V prozkoumávání postnukleární Západní Virginie vás tedy nebude omezovat vůbec nic, snad jen čas. Váš dosažený postup se navíc následně přenese do plné hry, což je rozhodně příjemná zpráva pro ty, kteří neradi ztrácejí čas opakováním již jednou viděného. Další dobrá zpráva je, že účastníci testu nebudou pod žádným NDA, budou tedy moci sdílet screeshoty, videa i jakékoli dojmy. Samozřejmě se můžete těšit na to, že i my se s vámi podělíme o své zážitky z pustiny.

Další zajímavou informací je fakt, že beta ani hra samotná nebude k dispozici na Steamu. Pokud máte chuť Fallout 76 vyzkoušet, budete tak muset učinit skrz platformu bethesda.net. Tuto informaci už společnost potvrdila magazínu PC Gamer.

Hra vychází 14. Listopadu na PC, PS4 a Xboxu One. Beta test by měl probíhat někdy v průběhu října, pro přítup do něj je třeba hru předobjednat. Učinit tak můžete například v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama