We Happy Few dostane tři DLC a Season Pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka We Happy Few dostane tři DLC a Season Pass

We Happy Few dostane tři DLC a Season Pass

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

6. 8. 2018 15:05 1
Reklama

Již jen pouhé čtyři dny nás dělí od vydání plné verze příběhového survivalu We Happy Few. Po dvou letech v Early Accessu si jsou tvůrci jistí nejen obsahem základní hry, ale dokonce i tří DLC, které by We Happy Few měly v budoucnu rozšířit.

Všechny jsou součástí Season Passu, který bude dostupný po launchi hry. Popis příběhových přídavků je natolik specifický, že vám jej raději doslova přeložíme, abyste o nic nepřišli. Tak tedy: "V DLC Roger & James in: They Came From Below! se předčasně vyvinutý Roger a zbrklý James rozhodnou hledat dobrodružství a lásku, jen aby při tom objevili bizarní technologii a děsivou novou hrozbu. Vše není tak, jak to vypadá. Nebo ano?"

"Lightbearer bude příběhem miláčka, umělce a lidské trosky Nicka Lightbearera, nejslavnější Wellington Wellské rockové hvězdy. Co je jeho pohonem v cestě za slávou? Přepněte si na late show Strýčka Jacka, abyste to zjistili!

Posledním DLC bude We All Fall Down. "Stejně jako na všech časem sešlých šťastných maskách se i v jakékoliv lidské společnosti objevují trhliny. Ale to neznamená, že bychom se měli hrabat ve špíně minulosti. Ano? *polyká pilulku* Ano!"

Nezaměnitelný styl We Happy Few se tedy zobrazuje i do popisků jednotlivých DLC, což je dobře, protože svérázné hry jsme měli vždycky rádi. S vydáním plné verze navíc bude základní obsah zdarma obohacen o sandbox mód, ve kterém si budete moci přizpůsobit nejen velikost světa, ale i modifikátory a pravidla hry, přičemž hrát budete moci i za záporáka.

We Happy Few vychází 10. srpna, a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru můžete zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama