BioWare potvrzuje práce na DA a ME
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioWare potvrzuje práce na DA a ME

BioWare potvrzuje práce na DA a ME

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

3. 8. 2018 13:50 7
Reklama

Tento rok se v BioWare, věhlasném kanadském studiu, celý točí okolo megalomanského projektu Anthem. Jak ale v blogovém příspěvku píše šéf studia Casey Hudson, na fanoušky oblíbených značek nedávné minulosti se taktéž nezapomíná.

„Jasně a zřetelně slyšíme poptávku po novém Dragon Age a Mass Effectu. Máme uvnitř studia pár týmů, které pracují na zatím tajných projektech, jež se vám určitě budou líbit. Jen zatím nejsou v takovém stavu, abychom o nich mohli veřejně mluvit. A ani náš tým, starající se o Star Wars: The Old Republic, samozřejmě nezahálí – má v plánu některé nové funkce a překvapení, které by z příštího roku mohly udělat ten nejlepší v rámci této série.“

Hudson tak s opatrností našlapuje okolo témat, o nichž se v poslední době ve velké míře diskutuje – vzpomeňme třeba na včerejší „nenápadné“ naznačení prací na novém Dragon Age. Série Mass Effect si sice po rozporuplně přijaté Andromedě dává na chvíli pauzu, v dřívějším rozhovoru pro Eurogamer však Mike Gamble, dřívější producent Mass Effectu, v podstatě potvrdil, že Mass Effect dostane prostor po Anthemu a dalším projektu, kterým tedy myslel pravděpodobně právě Dragon Age 4.

A jaký je názor vás, našich čtenářů? Těšíte se na nové přírůstky do sérií Dragon Age a Mass Effect, nebo by se tyto značky měly odebrat do důchodu? Nebojte se podělit o názor v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama