Demo již teď nabízí úvod Walking Dead
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demo již teď nabízí úvod Walking Dead

Demo již teď nabízí úvod Walking Dead

David Plecháček

David Plecháček

1. 8. 2018 10:38
Reklama

Poslední řada telltalovského The Walking Dead vychází za 14 dní. Už dnes si ji ale můžete zahrát. Bude to kratičká návštěva, o tom žádná, ale pokud máte PlayStation 4 nebo Xbox One a dobrodružství Clementine vás zajímá, není moc co řešit.

Telltale Games dnes uvolnili demo, které by vás mělo navnadit na poslední dobrodružství, které začalo před dlouhými šesti lety. Netrvá moc dlouho, konkrétně 15 minut, takže vám uteče pod rukama jako nic, na druhou stranu i to stačí k tomu, abychom si osahali novinky, které závěr série přináší.

Už úplný začátek hry představí nenaskriptovaný soubojový systém, nové umístění kamery za rameno Clem, a také trochu jinou vizuální stránku hry. Nejde ani tak o posun v celkové stylizaci jako takové, ani kvalita grafického zpracování není viditelně zásadně upravená, ale vývojáři trochu změnili umělecký směr, kterým se ubírali a hra tak ještě více připomíná komiks, z něhož vychází.

Jak už několikrát padlo, poslední série představuje závěr putování Clementine. Ta dost možná se skupinou přeživších nalezla bezpečné útočiště, ale daň za bezpečí by měla být vysoká. Opět bude záležet na našich volbách, tentokrát ale údajně s mnohem větším dopadem, takovým, že rozhodnou o celém konci hry. Tak uvidíme. Pokud se vám prvních 15 minut nechce hrát, můžete se podívat na video níže. Věřte ale, že mnohem lepší bude, když si jej vyzkouší každý sám.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama