EA prozrazuje prodeje A Way Out
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA prozrazuje prodeje A Way Out

EA prozrazuje prodeje A Way Out

Marek Selinger

Marek Selinger

27. 7. 2018 15:01
Reklama

Filmově laděná adventura A Way Out je jedním z milých překvapení tohoto roku, příběh dvou vězňů Lea a Vincenta byl u kritiky přijat více než dobře, a jak jsme se dnes dozvěděli, i hráči si titul kupovali ve velice slušném množství.

EA se totiž dnes ústy samotného výkonného ředitele Andrewa Wilsona pochlubilo s konkrétními čísly prodaných kusů, které se prozatím zastavily na hodnotě 2.6 milionů. Za nás se jedná o velice slušné číslo, které je však plně zasloužené. Navíc je nutno zvážit i fakt, že byť ke hraní titulu musí mít hráč po ruce (nebo alespoň přes internet připojeného) parťáka, vždy ale stačí, aby hru měl koupenou pouze jeden z nich. Kdyby studio Hazelight, respektive samotný vydavatel v podobě Electronic Arts, rozhodli v neprospěch hráčů, tzn., že každý, kdo si chce hru koupit, ji musí bezpodmínečně vlastnit, mohla by být čísla ještě o něco vyšší. V tomto případě ale hrála hlavní roli touha EA o pozitivní PR, které se snažil vydavatel ješte posílit zprávou, že veškerý zisk z prodejů jde pouze a jen samotným vývojářům. Hráče bezpochyby potěšila i snížená cenovka, která se v ČR pohybovala okolo 700 Kč. Všechny tyto faktory hrály do karet prodejům hry.

A  co vy na prodeje říkáte? Užili jste si tento kooperační útěk z vězení? Dejte nám vědět do diskuze, a pokud jste ještě A Way Out nehráli, o kvalitách hry vás může přesvědčit Davidova recenze. A pokud se tak opravdu stane, můžete si ji objednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama