Příběh Devil May Cry 5 se zaměří na Nera
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběh Devil May Cry 5 se zaměří na Nera

Příběh Devil May Cry 5 se zaměří na Nera

Martin Nahodil

Martin Nahodil

26. 7. 2018 09:45
Reklama

O novém díle hack’n’slash série Devil May Cry jsme se za poslední týdny dozvěděli zásadní informace, ale o příběhové detaily se Hideaki Icuno spolu s producenty Mattem Walkerem a Mičiteru Okabem podělil až v interview pro japonský web Dengeki Online.

Icuno na začátek řekl, že na hře pracují od vydání Special Edition čtvrtého dílu, která u nás vyšla v roce 2015. Struktura příběhu a misí prý bude udělaná ve stejném stylu, jako ve starších dílech. Nějaké změny ale přeci jen v pátém díle uvidíme.

Příběh se bude zaměřovat především na Nera, kterému patřila značná část už ve čtvrtém díle. Jeho život se hodně změnil po tom, co potkal Danteho, a my budeme sledovat, jak si povede v budoucnu. Icuno fanoušky ujišťuje, že Dante stále bude zastávat důležitou roli. Také padlo pár slov o záhadném charakteru beze zbraně, kterého si můžete všimnout na boxartu hry. I když na internetu najdete spoustu teorií o tom, že se jmenuje V a místo zbraně si vystačí s magií, jsme se o něm oficiálně nedozvěděli nic použitelného. Prý se ale vše vyjasní, až si sami hru zahrajeme. Dokonce i to, že má Dante delší vous, má svůj důvod. Během hraní by měl změnit i účes.

Icuno si dal za cíl odvyprávět v Devil May Cry 5 emotivní příběh a doufá, že některým hráčům i slza ukápne. Dozajista s tím bude mít co dělat vztah Nera a jeho lásky Kyrie. V traileru Nero křičí její jméno, ale nikde po ní není ani vidu ani slechu.

Nico, která bude stát Nerovi po boku coby mechanička, byla designovaná tak, aby si ji každý hráč oblíbil. Mimo to, že sama vyrobila jeho mechanickou ruku, ji bude v průběhu hry také opravovat a vylepšovat.

Je to sice opravdu hrubý nástřel toho, o co v Devil May Cry 5 půjde, ale fanoušci série se mají dozajista na co těšit. Jen máme trochu obavy, aby se tady orientovali i nový hráči. Na druhou stranu je tady pro ty, kteří by si chtěli doplnit předchozí díly, HD kolekce, která vyšla na začátku tohoto roku. DMC 5 zatím konkrétní datum vydání nemá, ale mělo by přijít na jaře příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama