Lego a Fortnite? Mix vypadá perfektně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lego a Fortnite? Mix vypadá perfektně

Lego a Fortnite? Mix vypadá perfektně

David Plecháček

David Plecháček

24. 7. 2018 09:41
Reklama

Lego Worlds zdaleka nenaplnilo naše očekávání. Sice představilo neuvěřitelně rozmanité světy, ale jaksi je zapomnělo adekvátně naplnit. Přitom, jak se zdá, se jeho prostřednictvím dají dělat mimořádné projekty. Například zreplikovat P.T., nebo napodobit Metal Gear. Nebo vytvořit funkční battle royale, který by perfektně fungoval.

Abychom byli přesní, v Lego Worlds lze vytvořit Fortnite. Dokázal to Bear Parker, známý též na YouTube jako Bearly Regal, který dal světu oba dva předchozí projekty, které jsme zmínili. Co je ještě obdivuhodnější, Parker je komunitním manažerem v TT Games. Možná by měl povýšit, protože implementovat v současné době ten nejpopulárnější režim do Lega by byl skvělý nápad.

Lego Fortnite vypadá a funguje skvěle. Bear Parker zreplikoval část mapy Tilted Towers, takže pokud jste pravidelnými hráči hitu od Epicu, budete jako doma. Stejně jako ve hře, i Lego Worlds nabízí stavbu určitých konstrukcí, a stejně jako tam, i tady jde o to přežít jako poslední. Byť s typickým Lego přístupem. Takže někoho můžete majznout třeba elektrickou kytarou!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama