2K Games chystá novou IP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 2K Games chystá novou IP

2K Games chystá novou IP

Martin Nahodil

Martin Nahodil

24. 7. 2018 13:33
Reklama

Na E3 byla spousta velkých vydavatelů a vývojářských studií, ale 2K Games trochu chybělo. Sice měli na výstavišti svůj stánek, ale ten docela ztrácel význam, když na něm nepředváděli vůbec nic nového. Vypadá to ale, že se v 2K chystají velké věci.

Z rozhovoru, který můžete najít na webu GamesIndustry.biz, vyplývá, že 2K Games má momentálně 3 strategie. První z nich je přinést do portfolia nové hry, následně se rozrůst pro vývoj nových projektů, a nakonec podporovat své hry delší dobu, aby u nich hráči vydrželi déle.

První novinku prý představí studio Firaxis. Po tom, co udělali šestou Civilizaci a Xcom, si chtějí střihnout zase něco nového. Konkrétně o jejich novém titulu nevíme nic, ale možná bychom se mohli dočkat oznámení na GamesComu. Vypadá to, že se tam letos chystá pár větších oznámení, takže bychom se vůbec nedivili, kdyby se svojí troškou přispělo i 2K.

Kromě toho jsme se také dozvěděli, že série WWE 2K dostane v budoucnu větší pozornost, aby hráče zase přitáhla zpět. V současnosti se totiž této bojovce nedaří tak, jako na minulých generacích. Vývojáři se tedy chtějí spíše vrátit ke starším úspěšnějším dílům místo toho, aby vymýšleli inovace.

Poslední zpráva se týká arkádového NBA Playgrounds. 2K se postará o vydání druhého dílu a důsledkem toho se název změní na NBA 2K Playgrounds 2. Očividně sérii věří i přes to, že v recenzích si první díl nevedl zrovna nejlépe. S touto dohodou snad už nepřijdou žádné odklady a NBA 2K Playgrounds 2 vyjde letos na podzim na PC a konzole včetně NS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama