Darksiders 3 nabídne několik konců
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Darksiders 3 nabídne několik konců

Darksiders 3 nabídne několik konců

Martin Nahodil

Martin Nahodil

19. 7. 2018 10:05
Reklama

S blížícím se vydáním třetího dílu série Darksiders s Fury v hlavní roli se dozvídáme stále více podrobností. Krom toho, že se tady spojí to nejlepší z prvních dvou dílů dojde i na úplné novinky. Jednou z nich je i možnost rozhodování v některých částech hry.

Tato informace pochází z preview webu HobbyConsolas. V něm se můžete dočíst, že se ve hře nacházejí místa, kde se Fury bude muset rozhodnout co dál. "Novinkou v tomto díle je, že Fury bude mít v průběhu hry několik rozhodnutí. Rozhodnutí, která ovlivní jak hratelnost, tak zakončení celého příběhu."

Smrt ani Válka takovou možnost ve svých hrách neměli. Je ale otázka, kolik takových rozhodnutí ve hře bude. Pokud stačí v jednom rozhovoru zvolit rozdílné odpovědi a dostanete jiný konec, je to ve srovnání s některými dnešními hrami s nelineárním příběhem docela chudé řešení. V případě Darksiders pak budou ještě muset vývojáři určit, který z konců je považovaný za kánon. Stále jsme se ještě nesetkali s posledním z jezdců, takže studio Gunfire Games s ním má určitě něco v plánu. Ani by nám nevadilo, kdyby se případný další díl zaměřil na jednoho z již využitých jezdců. Ať už si vezmete Smrt nebo Válku, jejich příběhy stále postrádají úplné zakončení.

Vývojáři se ale zatím soustředí na dokončení třetího dílu. Před pár dny také oznámili, že Fury propůjčí hlas Cissy Jones, která už má za sebou docela dost herních rolí. Mohli jste se s jejím hlasem setkat třeba v Destiny 2, Horizon Zero Dawn nebo Dishonored. Pokud vás Darksiders 3 láká, můžete zamířit na Xzone.cz a předobjednat si třeba sběratelskou edici, která obsahuje i fešnou sošku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama