Bethesda nechce svěřit Fallout jinému studiu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda nechce svěřit Fallout jinému studiu

Bethesda nechce svěřit Fallout jinému studiu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

19. 7. 2018 13:58 5
Reklama

Jak jistě dobře víte, Fallout New Vegas nevznikal v interních studiích Bethesdy. Na starosti ho dostalo studio Obsidian Entertainment. Oproti třetímu dílu bylo New Vegas přijato mnohem lépe a komunita ho častokrát označovala jako "ten pravý Fallout". Už je to nějaký pátek, co se vývojáři z Obsidianu nechali slyšet, že by s radostí udělali další Fallout. Todd Howard se k možnosti svěření značky do rukou jiného studia ale moc nepřiklání.

V interview pro The Guardian řekl, že ještě není definitivně rozhodnutý, že Fallout už nikdy nevznikne v jiném studiu, ale prý na to moc vsázet nemáme. "Neříkám, že nikdy. Ale v současnosti je naše společnost tak velká, že je lepší veškeré věci řešit interně... je to méně pravděpodobné, ale nikdy neříkám nikdy. Lidé z Obsidianu odvedli skvělou práci," řekl Howard.

Kromě hlavního sídla, které má Bethesda v Marylandu, má ještě od roku 2015 studio v Montrealu. Na začátku letošního roku pak přejmenovali BattleCry Studios na Bethesda Game Studios Austin po tom, co byl BattleCry zrušen. V těchto studiích tedy momentálně vznikají jejich největší projekty.

Nejbližší hrou od Bethesdy, která nás letos čeká, je Fallout 76. Odklon od klasického singleplayerového Falloutu se sice komunitě moc nezamlouvá, ale třeba to nakonec dopadne dobře. Velká očekávání máme především od Starfieldu a šestého dílu série The Elder Scrolls. Na ty si ale budeme muset ještě pár let počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama