Novinka Gene Rain vyjde ještě letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novinka Gene Rain vyjde ještě letos

Novinka Gene Rain vyjde ještě letos

Martin Nahodil

Martin Nahodil

17. 7. 2018 14:09 1
Reklama

Čínské studio Deeli Network vypustilo do světa první informace o jejich připravované third-person střílečce Gene Rain. Docela se odklánějí od svých předchozích výtvorů. Doposud se totiž zabývali hlavně virtuální realitou. V Gene Rain se chtějí zaobírat novou strukturou lidstva po obrovské válce.

Příběh je zasazený do roku 2089. Název hry je odvozený od události, kdy byla do ovzduší vypuštěna chemikálie mutující lidské geny, která se následně smíchala s deštěm. To začalo ovlivňovat veškeré zdejší obyvatelstvo.

Hráči se ujmou role člena jednotky Death Squad, která má za úkol Gene Rain zastavit a vrátit vše do původního stavu. Aby dosáhla kýženého cíle, je potřeba vyřadit z provozu větrné věže, ze kterých se látka šíří. Vzhledem k tomu, že se nacházíme v budoucnosti, budeme mít k dispozici nejrůznější high-tech vybavení. V jednotce bude dokonce i několik robotů, kteří ale mají stejný cíl, jako všichni ostatní. Tedy zachránit svět před úplnou katastrofou.

Děj nám přijde docela zmatený, ale to se určitě s dalšími informacemi zlepší. Gene Rain by měl vyjít ještě do konce tohoto roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama