Ashen se na PS4 a Switch nechystá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ashen se na PS4 a Switch nechystá

Ashen se na PS4 a Switch nechystá

Martin Nahodil

Martin Nahodil

17. 7. 2018 11:49 2
Reklama

Microsoft podporoval menší vývojářská studia už na minulé generaci konzolí. V tomto trendu pokračuje i nyní hlavně v rámci programu ID@Xbox. Jedním z těch nejočekávanějších titulů, které jsou jeho součástí, je Ashen od studia Aurora44. Jeho kreativní ředitel Derek Bradley se v rozhovoru pro web GamingBolt.com rozpovídal o tom, proč si vybrali právě platformy od Microsoftu.

"Tým ID@Xbox nás podporoval od samotného začátku. Objevil nás Alexis Garavaryan v roce 2014 a přibral nás do týmu. Máme s Ashenem vysoké cíle a tým Xboxu plně podpořil naši vizi. Navíc jsme díky tomu byli součástí tří briefingů na E3," řekl Bradley. Hra se krom Xboxu One samozřejmě chystá i na PC. Ashen bude součástí programu Xbox Play Anywhere, takže vám bude stačit jen jedna kopie a můžete hrát na obou platformách.

Během rozhovoru padl i dotaz ohledně verzí pro další platformy. Hráči na PlayStationu 4 a Nintendo Switchi by o Ashen bezesporu měli zájem. Bohužel to ale vypadá, že Ashen zůstane pouze na platformách od Microsoftu. Vývojářský tým nad dalšími platformami prý vůbec nepřemýšlel a plně se soustředí na vývoj pro PC a Xbox. Vydání Ashenu by mělo přijít ještě do konce letošního roku. Přesné datum ale zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama