Farming 19 se stavbou farem a multiplayerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Farming 19 se stavbou farem a multiplayerem

Farming 19 se stavbou farem a multiplayerem

David Plecháček

David Plecháček

16. 7. 2018 11:18
Reklama

Možná, že před několika lety jsme se báli, že se simulátory stanou ohroženým druhem. Kdyby někdo podobnou myšlenku nadhodil teď, dav by se mu vysmál. Teď je totiž trend právě opačný a my bychom měli problém nenajít simulátor na… jakoukoliv lidskou činnost. Jen pár podobných her ale vstoupí do mainstreamu. Proč to jsou zrovna tahače a farmáři, to, zcela upřímně, nevíme.

Podíl na tom nese kvalita zpracování, ale ta přichází až s přibývajícími roky. Nechme pražské SCS a jejich Truck Simulator bokem, pojďme společně nazout holínky a sklidit nějaké pole a zasadit strom. Giants Software jsou ztělesněním vývoje, jaký tyto hry vlastně ušly. Rok co rok se rozšiřuje jejich nabídka, a to nejen co do počtu podobných her, ale především co do jejich kvality a množství obsahu, který nabízí.

Farming Simulator 19 bude dalším krokem kupředu. Již od E3 víme o spolupráci s americkou strojní legendární značkou John Deere, ale to je jen špička ledovce. Marginálie, které něco znamená především pro americké hráče. Pro nás je mnohem zajímavější, že si budeme moci postavit vlastní farmu, vůbec poprvé v sérii.

Vůbec poprvé půjde koupit pozemek a na něm libovolně postavit nějakou budovu. Tyto budovy půjde posléze upgradovat, abychom se mohli starat o více věcí, například vylepšit farmu o lepší stáje a tak podobně. To nejlepší ale je, že to budete moci dělat spolu se svými kamarády. Ve hře se totiž objeví multiplayer, díky němuž se na mapě budou moci objevit až čtyři farmy s oddělenou správou majetku, nemovitostí i vozidel.

Novinek bude samozřejmě více, kromě vlastní farmy si už nebudete muset kupovat předpřipravená pole od jiných NPC, ale budete si je moci prostřednictvím traktoru vytvořit. Ale o tom si povíme někdy jindy. Giants Software toho totiž mají v klobouku zřejmě o něco více a my se nemůžeme dočkat, až si nový Farming 19 na podzim tohoto roku zahrajeme. Hra bude dostupná na PC, PS4 a Xboxu One. Můžete si ji pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama