Rocksteady zatím neodhalují nový projekt
i Zdroj: Rocksteady / Warner Bros.
Novinka Rocksteady zatím neodhalují nový projekt

Rocksteady zatím neodhalují nový projekt

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

14. 7. 2018 10:50 2
Reklama

Angličtí Rocksteady byli poměrně dlouhou dobu velkým miláčkem hráčů – po slušně hodnocené prvotině Urban Chaos: Riot Response se totiž vrhli na Batmana, ze kterého stihli za krátkou dobu udělat nejlepší virtuální komiksárnu.

V roce 2015 ale přišla kontroverze ohledně nechvalně proslulé technické stránky Batman: Arkham Knight, kdy se studio muselo ještě několik měsíců věnovat látání chyb, z nichž některé nejsou opravené dodnes. Po dobře hodnoceném Batman: Arkham VR z roku 2016 se pak vývojáři úplně odmlčeli, což začalo trápit jejich fanoušky. Šéf vývoje a spoluzakladatel studia, Sefton Hill, se tak již během E3 omlouval za nepřítomnost Rocksteady v Los Angeles, a podobné zprávy teď vypouští i Jamie Walker, druhý spoluzakladatel.

Ten se v návaznosti na stoupající „hype vlnu“ před Comic Conem v San Diegu nechal slyšet, že Rocksteady se nechystají ani tam. Důvod je jednoduchý – vývojáři ještě nejsou připraveni prezentovat nový projekt. Podle redakce WCCF Tech by k tomuto kroku mohlo dojít na letošních The Game Awards, které se konají 8. prosince, případně až za necelý rok na další E3. To jsou však jen odhady, o projektu totiž s jistotou víme jen to, že existuje.

Co na to vy, naši čtenáři? Těšíte se na nového Batmana, nebo podle vás Rocksteady odhalí něco úplně jiného?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama