Vampyr zatím prodal 450 tisíc kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vampyr zatím prodal 450 tisíc kopií

Vampyr zatím prodal 450 tisíc kopií

Martin Nahodil

Martin Nahodil

12. 7. 2018 09:23
Reklama

Vydavatelství Focus Home Interactive dnes dalo na vědomí, že hra Vampyr od studia Dontnod za první měsíc prodala celkem 450 tisíc kopií. Prodeje si zatím velmi pochvalují a doufají, že i v blízké budoucnosti se jim povede stejně dobře.

I přes mnohdy rozporuplné recenze se hráčům Vampyr očividně zalíbil. David Rozsíval hře v naší recenzi udělil 4/5. V prvním týdnu dokonce obsadila přední příčky v prodejních žebříčcích ve Francii, Německu nebo Anglii. S tímto počtem prodaných kusů se prý téměř zaplatil vývoj. Aby byly vývojáři spokojeni, je třeba prodat ještě 50 tisíc kusů. Pokud se jim podaří dosáhnout na 1 milion prodaných kopií, bude prý Vampyr považován za velký úspěch.

"Jsme velmi hrdí, protože od uvedení hry na trh se setkáváme s velmi kladnými ohlasy. Díky naší roli koproducenta budeme z komerčního úspěchu Vampyra v budoucnu velmi těžit," řekl Oskar Guilbert, CEO studia Dontnod.

Vampyr je ve výsledku pro některé hráče něčím jiným, než se původně zdál. Většinou je to důsledkem toho, že spíše očekávali cosi ala Vampire The Masquerade. I přes to, že je Vampyr pojatý trochu jinak, byste si ho neměli nechat ujít. Pořídit si ho můžete třeba na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama