V Borderlands 3 asi opustíme Pandoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Borderlands 3 asi opustíme Pandoru

V Borderlands 3 asi opustíme Pandoru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

12. 7. 2018 11:03 2
Reklama

Těšili jsme se, že o pokračování skvělé FPS akce Borderlands se konečně něco dozvíme během E3. 2K nás ale bohužel zklamalo s tím, že ještě nepřišel ten pravý čas. Nyní už ale možná přišla ta správná chvíle, protože na oficiálním twitterovém účtu hry se objevil záhadný obrázek.

V textu tweetu i na samotném obrázku je zmiňovaná Pandora, na které se odehrávaly předchozí díly. Tedy když přehlédneme Pre-sequel. Planeta v pozadí ale vypadá jinak. To, že by se další Borderlands mělo odehrávat na jiné planetě, se hráčům podařilo vytáhnout i ze hry Battleborne, ze které se stal docela velký průšvih. Na celou zprávu, kterou se podařilo ze souborů vydolovat, se můžete podívat níže.

Sice nevíme přesně, za jakým účelem vývojáři tento obrázek vypustili do světa, ale rozhodně se jim podařilo nabudit celou fanouškovskou základnu. V následující dnech se po internetu určitě rozletí několik teorií o tom, co by to vlastně mohlo znamenat.

Oficiálně to není potvrzené, ale na Borderlands by měla dojít řada příští rok. Nedávno totiž Take-Two prohlásilo, že jejich přední titul pro letošní rok je Red Dead Redemption 2 od Rockstar Games. V roce 2019 prý zase dostane přednost 2K Games. Do konce roku proběhne ještě spousta akcí, na kterých by mohlo oznámení Borderlands 3 proběhnout. O tom ale zatím můžeme jen spekulovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama