Vychází stavitelské DLC do Kingdom Come
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází stavitelské DLC do Kingdom Come

Vychází stavitelské DLC do Kingdom Come

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

6. 7. 2018 06:20 6
Reklama

Několik týdnů po zveřejnění roadmapy DLC ke Kingdom Come tady máme první vlaštovku – přídavek From the Ashes. Co nového do základní hry přinese?

Vžijete se do role rychtáře vesnice, což obnáší stavbu nových budov a zvelebování těch starších. Od samotného stavění samozřejmě nečekejte komplexnost ve stylu Minecraftu, je vyřešena podobně jako třeba ve třetím Zaklínači, kde jste měli na starost vinici Corvo Bianco. Odlišností je nutnost získat na stavby dostatek materiálu a také fakt, že vám budovy přináší různé benefity, včetně těch peněžních.

Nová stáj kupříkladu přinese možnost nakupovat další koně, alchymistický pultík po ruce je zase ryze praktickou záležitostí. S některými budovami přijde i možnost najímání NPC na pomoc v boji a přibyla i možnost soudit spory vesničanů, z čehož plynou důsledky ohledně jejich spokojenosti a samozřejmě i vaší truhlice.

Nebyl by to Warhorse, kdyby všechny přidané možnosti byly jenom vyloženě kladné – pokud se tedy na provoz vesnice vykašlete, mecenáš vás zbaví funkce. Celou situaci ohledně vydávání DLC pak glosuje jeden z fanoušků pod trailerem, který tvůrce „obviňuje“ z toho, že si studio říká Warhorse (tedy válečný kůň), ale v DLC mu nedodali žádné brnění pro koně.

Pokud vás tvorba Warhorse zajímá, ale hrou ještě nedisponujete, i s přídavky si ji můžete pořídit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama