Do Far Cry 5 dorazil foto mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Far Cry 5 dorazil foto mód

Do Far Cry 5 dorazil foto mód

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 7. 2018 07:28
Reklama

Udělat si ve hře pěkný obrázek mnohdy není jednoduchá věc. Správně naštelovat postavu, vychytat denní dobu, pohlídat si sluneční paprsky a stíny. Snažení často zabere neúměrné množství času. Výzvou jsou pak případy, kdy hra nenabízí žádné podpůrné nástroje. Kvalitní foto mód bývá sladkou třešničkou na dortu a jeho přítomnost rozhodně potěší. S malým zpožděním nyní přichází také do Far Cry 5.

Hráči tím pádem mohou konečně zachytit krásy divoké Montany, vyfotit se s domácími mazlíčky Boomerem a Cheesburgerem nebo si udělat pořádnou selfie se všemi kamarády, pro něž během hry nasadili krk. Foto mód je možné spustit po zapauzování hry, k dispozici je ve všech singleplayerových režimech, takže nějaké obrázky lze nyní pořídit také ve Vietnamu v rámci DLC Hours of Darkness.

Spuštěním foto módu se kamera přepne do pohledu z třetí osoby. K dispozici jsou notoricky známé funkce – možnost schovat jednotlivé postavy, zvířata či samotného hráče, nastavit denní dobu, přidat různá loga, namazat na scénu působivý filtr nebo vylepšit výrazy v obličeji. Zkrátka běžné možnosti, které jsou pro režim fotografování již zavedeným standardem.

Je sice škoda, že foto mód nebyl k dispozici již v základu hry, i tak ale jeho přítomnost jistě potěší. O důvod víc vrátit se na chvíli do hry a pozdravit staré známé. Zároveň možnost ulovit zajímavé snímky do naší rubriky Screenshot týdne. Far Cry 5 si můžete zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama