12 letních skinů přibylo do Rainbow Six Siege
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 12 letních skinů přibylo do Rainbow Six Siege

12 letních skinů přibylo do Rainbow Six Siege

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

4. 7. 2018 15:55 1
Reklama

Tom Clancy's Rainbow Six Siege má 12 nových kosmetických předmětů. Ubisoft do svého akčního titulu z roku 2015 přidává edici skinů s názvem Sunsplash Collection, ale jen dočasně.

Rovnou 12 skinů na nás čeká již nyní, avšak pozor, můžeme si je užít pouze v příštích dvou týdnech, tedy do 17. června. To je možná tak trochu překvapení, protože právě začínají letní prázdniny a horké počasí lze očekávat minimálně ještě v příštích dvou měsících. Na každého hráče ve hže již čekají hned dva packy zdarma. Skiny lze dále zakoupit za reálnou měnu, zatímco skrze klasický drop systém je získat bohužel nelze.

V tomto roce jde již o druhý pack se skiny. Již dříve jsme se mohli podívat na Outbreak packs, který však mířil spíše na skutečně stylově vypadající vzhled, zatímco skiny z kolekce Sunsplash slouží spíše k pobavení a legraci. Pokud nemáte ani páru, co je Tom Clancy's Rainbow Six Siege vlastně za hru, doporučujeme si přečíst naši recenzi, případně si hru zakupte třeba na Xzone  a vyzkoušejte ji na vlastní pěst.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama