Hammond z OW přináší nápadité možnosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hammond z OW přináší nápadité možnosti

Hammond z OW přináší nápadité možnosti

David Plecháček

David Plecháček

2. 7. 2018 10:58 3
Reklama

Křeček coby nová postava v Overwatch vyvolala pozdvižení. Její původ je ale stejný jako v případě opičáka Winstona. Stejně jako on, i Hammond je pořádná hlavička, která i přes velikost mozku nepřevyšující velikost vlašského ořechu dokáže vykoumat dost užitečné věcičky. Například mechanickou kouli, která totálně rozvrátila způsob, jakým se lze po jednotlivých mapách pohybovat.

Hammondův mech lze složit do podoby koule, čili do tzv. Wrecking Ball. S tou se lze kutálet a srážet věci a nepřátele okolo. Někteří si ale velice rychle osvědčili taktiku využívající vystřelovací hák. Než bychom vám ji zevrubně popisovali, můžete se podívat na přiložená videa, která ukazují, že se z malého křečka může vyklubat velký pomocník, který bude přepadávat nepřátele ze zálohy.

A samozřejmě můžete kouli připevnit k čemukoliv vás napadne. Poté se z ní stane nebezpečná zbraň, kterou horko těžko něco vyřídí, je ale otázka, jestli za podobnými kejklemi neudělá Blizzard tečku nějakou změnou. Nový hrdina je totiž stále jenom na testovacích serverech a do hry se ještě nějaký čas nepodívá. 

Asi si dokážete představit, co se děje ve chvíli, když zakládáte místnost, v níž mohou být hrdinové jednoho typu (šest Hammondů kroužících kolem jednoho místa), nebo režim, v nmž prakticky neexistují cooldowny mezi používáním schopností (Spider-Man Hammond). 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama