Časový plán Klonových válek pro Battlefront II
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Časový plán Klonových válek pro Battlefront II

Časový plán Klonových válek pro Battlefront II

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

2. 7. 2018 11:20 6
Reklama

Zhruba před měsícem se herní svět díky E3 konferenci dozvěděl o příchodu rozšíření Klonové války pro akci Star Wars: Battlefront II. A jelikož nový obsah slibuje ikonické hrdiny jako Obi-Wana či Anakina Skywalkera, očekávaní je samozřejmě obrovské. 

Jenže se nakonec zdá, že novinky pod názvem Klonové války vlastně nejsou jedním celkem, který by vyšel v určitý čas. Electronic Arts tak obsah bude vydávat po zbytek tohoto roku. Co kdy přesně dorazí, nám přiblíží nový časový plán, který si můžete prohlédnout níže.

Ještě v tomto měsíci se dočkáme nových herních módu (zmínit lze třeba PvP mód 4 proti 4), stejně jako vylepšení hry. Blokování světelným mečem si nově vybere svou daň na výdrži, a vzhled si budeme moci vybrat před začátkem kola. Další zajímavou novinkou je také možnost kdykoliv zapnout a vypnout svůj světelný meč.

V srpnu se kromě nových skinů jednotek klonů dočkáme také inovací v oblasti emotes a vítězných postojů. Ty si budeme moci odemknout jak kredity, tak krystaly (tedy prémiovou herní měnou).

Podzim přinese očekávané hrdiny Obi-Wana Kenobiho a generála Grievouse. Nepřijdeme ani o další vzhledy klonových jednotek i hrdinů či squad systém.

Poslední donáška novinek dorazí v zimě letošního roku. Konkrétně přinese hrdiny Anakina SkyWalkera a hraběte Dooku, stejně jako fanouškům dobře známou lokaci z planety Geonosis. Také nás čeká další várka vzhledů klonových jednotek i hrdinů.

Časový plán Klonových válek pro Battlefront II
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama