Přihlaste se do bety Fear the Wolves
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přihlaste se do bety Fear the Wolves

Přihlaste se do bety Fear the Wolves

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

27. 6. 2018 14:00
Reklama

Připravovaná battle roayale střílečka Fear the Wolves spustila registraci do své uzavřené beta verze. Přihlaste se i vy a vyhrajte příležitost si hru v příštích měsících zdarma vyzkoušet.

Přihlásit se můžete na oficiálních stránkách zde. Nenechte se zmást tím, že po zadání e-mailu a odeslání přihlášky zůstanete na stejné stránce. Nahoře se totiž krátce objeví oznámení, že jste byli registrováni. Těžko říct, zda si výherci budou moci vybrat, na jaké platformě si hru následně vyzkouší. Fear the Wolves má vyjít na PC a konzole, ale při přihlašování do bety se vývojáři na zvolenou platformu vůbec neptají. Ačkoliv dle informací z oznámení o existenci hry stojí, že titul dorazí na PC i konzole ještě letos, v horní části obrazovky nyní najdeme nápis "PC 2018, consoles 2019", takže konzolisté si zřejmě počkají o něco déle. S tím se pravděpodobně pojí i beta, takže se nyní zřejmě dočkají pouze PC hráči.

Na nedávné E3 konferenci jsme si také mohli prohlédnout nový trailer. Je z něj zřejmé, že kromě střelných zbraní nás čeká boj o holé přežití i se zbraněmi na blízko. V tomhle smrtelně nebezpečném světě na nás mimo jiné hráče zaútočí také krvelační vlci a ohroženi budeme i všudypřítomnou radiací. Na trailer se ostatně podívejte sami.

Na vývoji se pod aktovkou Focus Home Interactive podílí Vostok Games, což je studio, jež tvoří bývalí vývojáři slavné hry S.T.A.L.K.E.R. Není tedy divu, že se podíváme zrovna do oblasti Černobylu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama