Navštivte nové noční kluby v GTA V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Navštivte nové noční kluby v GTA V

Navštivte nové noční kluby v GTA V

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 6. 2018 08:39 6
Reklama

Červenec se konečně blíží, školou povinní nepochybně vítají další měsíc s úsměvem na rtech. Začátek prázdnin se samozřejmě musí řádně oslavit. V Los Santos budou mít zletilí žáci a studenti možnost navštívit třeba noční klub. Rockstar Games si totiž připravili nový prázdninový přídavek.

Jde o další z široké plejády zajímavých rozšíření pro GTA V. Online část oblíbené gangsterky tím pádem stále láká na nové a nové možnosti. Noční kluby by měly nabídnout především další způsob, jak vyprat peníze získané nelegální činností. Hráči budou mít možnost vybrat si nový podnik, úpravit interiér, najmout perspektivní zaměstnance a tak dále. Je zkrátka potřeba vytvořit dostatečně zajímavé místo a donutit tak obyvatele Los Santos k návštěvě. K tomu pomohou světoznámí interpreti.

Pozvánku k vystoupení totiž přijali Solomun, Dixon, The Black Madonna a Tale of Us. Neznáte? Ve světě taneční hudby jde o zavedená jména. Rockstar Games tak propojují Los Santos s reálnými umělci, čímž skvěle podporují uvěřitelnost světa. Interpreti každopádně bez problémů odvedou pozornost od pěstování trávy a distribuce kokainu. A o to tady jde.

Hráči mají zároveň možnost získat nějaký ten kapitál. Stačí se v příštím týdnu připojit do online části hry, čímž na herní účet s malým zpožděním přistane 300 tisíc dolarů. Tím se hráči zároveň dostanou na takzvaný „Guest List”. V každém dalším týdnu pak získají další hotovost až do výše 350 tisíc dolarů. A pak že bez práce nejsou doláče. Nesmíme zapomenout na další maličkosti v podobě nového vozu, oblečení a dalších vychytávek, s nimiž bude online život konečně šťastný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama