Devil May Cry 5 předčí naše očekávání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Devil May Cry 5 předčí naše očekávání

Devil May Cry 5 předčí naše očekávání

Martin Nahodil

Martin Nahodil

26. 6. 2018 08:09 5
Reklama

Nový díl série Devil May Cry je spolu s Bayonettou 3 nejočekávanější hrou od Capcomu, která se chystá na příští rok. Fanoušci se ale po prvním traileru obávali o budoucnost značky DMC jako takové. Do toho ale zasáhl ředitel vývoje Hideaki Itsuno, který fanoušky ubezpečuje, že to bude nejen Devil May Cry v té nejlepší formě, ale zároveň předčí veškerá naše očekávání.

Ve speciální epizodě Inside Xbox bylo potvrzeno, že Devil May Cry 5 bude navazovat na poslední číslovaný díl. DMC od studia Ninja Theory tedy půjde stranou. Budeme sledovat příběh Danteho a Nera pár let po událostech čtvrtého dílu. Itsuno také zároveň zmínil, že nový díl bude mít spíše realistickou stylizaci. Toto rozhodnutí prý učinili z toho důvodu, aby značka obstála i v dnešní době v porovnání s konkurencí.

Jestli stále máte o pátém díle nějaké pochybnosti, už za pár měsíců si budete moci vyzkoušet hratelnou ukázku na Gamescomu v Německu a pokud se tam nedostanete, jistě ji najdete i na internetu. Co si budeme povídat, u DMC vždycky záleželo na parádní hratelnosti spíš než na grafice.

Z posledního vydání Famitsu také víme, že hra je momentálně hotová ze 75 % a prý se proti Nerovi s Dantem postaví zatím ten nejsilnější protivník, se kterým se kdy setkali. Vydání DMC 5 by mělo přijít v příštím roce a už nyní si ho můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama