Úplně poslední patch pro Battlefield 1 je tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Úplně poslední patch pro Battlefield 1 je tu

Úplně poslední patch pro Battlefield 1 je tu

Marek Selinger

Marek Selinger

25. 6. 2018 09:20 6
Reklama

Pozornost fanoušků série Battlefield se pomalu přesouvá k dílu s podtitulem V, přesto nemalá skupina hráčů stále bojuje v zákopech první světové války. Po roce a půl od vydání si prošel Battlefield 1 dlouhou cestou postupného vývoje, který završuje aktuální červnový patch, jenž je tím úplně posledním pro hru.

Ten přinese úplně nový herní mód, Shock Operations, což jsou zjednodušené Operace. V nich se utkávalo až 64 hráčů na 2-3 mapách, kde dohrání celé operace trvalo klidně i přes hodinu. V rámci novinky se tentokrát bude utkávat pouze 40 protivníků na jedné z pěti vybraných map (Giant’s Shadow, Prise de Tahure, Lupkow Pass, Zeebrugge a River Somme). Fanoušci BF1 určitě postřehli, že některé mapy pocházejí z placených DLC, ale vývojáři v posledních měsících mazali rozdíl mezi hráči, kteří si zakoupili celý Premium Pass, případně jednotlivá DLC, a mezi těmi, kdo vlastní pouze původní hru. V Shock Operations můžou bojovat všichni hráči bez rozdílu investovaných peněz. Fajn gesto od DICE.

Krom toho se dočkáme úplně nové zbraně a dvou nových variant. Tím hlavním přídavkem do tak již dlouhého seznamu zbraní bude Burton LMR, který přináší na bojiště úplně nový prvek – dva různé typy munice. Krom té klasické to bude i munice zápalná. Tím se nemůže vyznačovat žádná jiná zbraň ve hře, užít si této vychytávky můžou moci hráči ve třídě Support. Krom toho se dalších variant dočkají zbraně M1911 a Annihilator, kdy se nově budeme moci pomazlit s variantami Silenced, respektive Storm. Výraznou novinkou je i to, že zbraně, které byly přiřazeny pouze pilotům a tankistům, si nyní budou moci vyzkoušet úplně všichni hráči ve třídách Assault a Support. Namátkou se jedná o Double-Barrel Shotgun či Pieper M1893.

Krom toho aktualizace přináší drobná vylepšení a odstranění bugů. Na závěr už jen dodáme informaci o vypuštění patche mezi hráče. Stát by se tak mělo během zítřka, tzn. v úterý 26. června. Tak a to by bylo. Životní cyklu Battlefieldu 1 se nachýlil ke konci, ale pokud po něm pokukujete až nyní, nemusíte se bát. Hráčů na serverech je stále dostatek, i my si s ním užili (a ještě během léta užijeme) mnoho desítek až stovek hodin zábavy. Avšak i naše myšlenky se začínají upínat k novému, druhoválečnému dílu série. Ten vyjde 19. října na PS4, Xbox One i PC a vy si ho můžete předobjednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama