The Elder Scrolls VI bude čistě singleplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Elder Scrolls VI bude čistě singleplayer

The Elder Scrolls VI bude čistě singleplayer

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

23. 6. 2018 13:50 7
Reklama

Bethesda uspokojila přání mnoha věrných fanoušků, když na E3 oznámila vývoj The Elder Scrolls VI. Pokračování dlouholeté akční RPG vyjde až s příchodem nové konzolové generace, která je zatím stále ještě daleko, tak proč tak brzké oznámení? Viceprezident Bethesda Softworks Pete Hines přichází s vysvětlením, že oznámení vývoje The Elder Scrolls VI je spíše naznačením dalšího směřování firmy, než samotným potvrzením intenzivních prací na pokračování Skyrimu.

Motivace k uklidnění hráčů je pochopitelná. Bethesda oznámením důrazu na online u Falloutu 76 vyvolala mezi hráči oprávněnou paniku, jestli je jejich oblíbené hry pro jednoho hráče nebudou nutit do násilné kooperace. To by se nakonec nemělo týkat ani Falloutu, který prý půjde pohodlně hrát i samostatně. Do jaké míry to bude pravda, se přesvědčíme už v listopadu.

Do vydání The Elder Scrolls VI nás od Bethesdy čeká ještě jeden velký titul. Nová značka po pětadvaceti letech se jmenuje Starfield a slovy vývojářů se jedná o hru příští generace. Důležitou informací je, že chystané sci-fi RPG bude stejně jako The Elder Scrolls VI zaměřené čistě na singleplayer.

Zdá se, že Bethesda chtěla dát hráčům náhled na pojetí chystaných titulů a předejít tak nevyhnutelným spekulacím o online prvcích jejich budoucích her. Autoři jsou si naštěstí dobře vědomi, na čem vybudovali sílu svých značek a po trochu experimentálním Falloutu 76 se vrátí k osvědčeným receptům. Nakolik bude Fallout 76 odlišný od zbytku série se můžete sami přesvědčit 14. listopadu na PC, PS4 a Xbox One. Předobjednávky jsou již k dispozici na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama