Zakladatelé Criterionu oznamují nové závody
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zakladatelé Criterionu oznamují nové závody

Zakladatelé Criterionu oznamují nové závody

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

22. 6. 2018 13:16 2
Reklama

Když se značka Burnout prostřednictvím Burnout Paradise Remastered v březnu konečně podívala na stávající generaci konzolí, spousta hráčů mezi nostalgickým vzpomínáním zjistila, že by si v rámci povedené závodně-destrukční série rádi zahráli i něco nového.

O vývojářích z Criterionu jsme však v souvislosti s novým titulem již dlouho nic neslyšeli, o spirituálního následovníka se tedy zatím musí postarat někdo jiný – třeba Three Fields Entertainment, vedené zakladateli Criterionu Fionou Sperry a Alexem Wardem. Studio tento týden oznámilo hned dva zdánlivě podobné tituly, přičemž oba nesou ve jméně slovo nebezpečí.

První hrou je Danger Zone 2, pokračování „simulátoru“ crash testů. Ten se z uzavřených prostor přesune na opravdové silnice ve Velké Británii, USA a Španělsku, kde se v celkem šestadvaceti single-playerových misích dostanete na 17 míst, kde bude vaším úkolem působit co největší havárie a poškození. Tvůrci se od lehce budgetově působícího prvního dílu chtějí odlišit větším důrazem na řízení a bohatším obsahem. Jak situace dopadne, se na všech velkých platformách budeme moci přesvědčit v červenci.

Druhý připravovaný projekt, Dangerous Driving, zní mnohem zajímavěji. Z dostupných informací zatím víme, že se bude jednat o závodní hru s uzavřenými tratěmi, ve které se bude ve velkém využívat boostů, takedownů, destrukce a masivních bouraček. Jedná se o zatím nejambicióznější projekt poměrně nového studia, na detaily si však budeme muset ještě nějakou tu chvíli počkat. Hra by měla vyjít v zimě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama