Nový gameplay Resident Evil 2 Remake
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový gameplay Resident Evil 2 Remake

Nový gameplay Resident Evil 2 Remake

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

21. 6. 2018 05:27 1
Reklama

Kultovní Resident Evil 2 tento rok oslavil již své 20. narozeniny. Vzpomenete si, co jste ke svým dvacetinám dostali vy? Vsadíme se, že u většiny našich čtenářů to určitě nebyla návštěva více či méně drsného stylisty. Druhému „Resi“ se však této cti dostalo a již brzy si budeme výsledek moci sami osahat v remaku této legendární hry.

Společně s novým gameplayem, který najdete níže ve videu, byly odhaleny i nové informace ohledně hry samotné, konkrétně ohledně jejího technického stavu. Hra se 25. ledna 2019 vydá na PC a všechny aktuální konzole od Microsoftu a Sony, přičemž na Playstationu 4 Pro a Xboxu One X bude dostupná ve dvou vylepšených módech, mezi kterými bude možné přepínat.

Na výběr budete mít ze 4K rozlišení při 30ti snímcích za vteřinu, nebo 60 FPS a blíže nespecifikovaného nižšího rozlišení, kterým ale pravděpodobně bude Full HD.

A pokud jste náhodou hráčem ze staré školy a říkáte si, že druhý Resident Evil vlastně i dnes vypadá výborně a remake je u něj tím pádem zbytečný, doporučujeme zhlédnout i druhé video, které se zabývá porovnáním s originálem. Jestli si totiž pamatujete tu fotorealistickou grafiku, kterou se hra v roce 1998 prezentovala, mohli byste být nepříjemně překvapeni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama