Prostředí DMC 5 je inspirované Londýnem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prostředí DMC 5 je inspirované Londýnem

Prostředí DMC 5 je inspirované Londýnem

Martin Nahodil

Martin Nahodil

19. 6. 2018 12:07
Reklama

Po oficiálním oznámení dalšího dílu hack'n'slash série Devil May Cry se horlivě začalo spekulovat o všech možných věcech kolem hry. Nás by snad nejvíce zajímalo, jestli se pětka ponese ve stejném duchu jako DMC: Devil May Cry nebo se spíše vrátí ke starším dílům. Zatím si ale budeme muset vystačit s informacemi ohledně zasazení hry.

Fanoušci z traileru dokázali vyčíst, že se Devil May Cry 5 bude odehrávat v Londýně. Náznaky jsou jasné. V jednom ze záběrů si můžete všimnout typického červeného dvoupatrového autobusu. Označení metra je pak také převzaté. Vývojáři ale tuto spekulaci vyvrátili s tím, že neplánují hru zasadit do reálného města.

V předešlých dílech jsme se podívali do různých fiktivních lokací. Ať už to bylo Limbo City nebo Fortuna, každá z nich byla alespoň lehce inspirovaná skutečnými městy. Jinak to nebude ani u nové lokace jménem Red Grave City. Londýn ale není jediným místem, které vývojáři z Capcomu použili jako předobraz pro svoji hru. O těch dalších ale zatím nepadlo ani slovo.

Již minulý týden jsme se také dozvěděli pár informací ohledně data vydání. Devil May Cry 5 se letos na pulty obchodů nejspíš nedostane, ale měl by to stihnout ještě do konce března příštího roku. Vypadá to, že začátek roku 2019 bude pořádně nabitý, ještě když k tomu vezmeme v potaz, že Days Gone, Anthem a Metro Exodus vycházejí v jeden den. Jestli se k tomu přidá ještě nové DMC, opravdu nebudeme vědět, po čem sáhnout.

Tuto hru si můžete předobjednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama