David Beckham tváří traileru PES 2019
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka David Beckham tváří traileru PES 2019

David Beckham tváří traileru PES 2019

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

18. 6. 2018 09:00 9
Reklama

Jedna z největších fotbalových hvězd vůbec, David Beckham, je tváří nejnovějšího traileru připravovaného sportovního simulátoru Pro Evolution Soccer 2019.

Ačkoliv David Beckham již aktivně nehraje, jeho tvář i neuvěřitelné výkony napříč celým spektrem fotbalových týmů nelze jen tak zapomenout. Dobře si to uvědomuje i společnost Konami, která z něj udělala hlavní tahák nejnovějšího traileru. Budeme-li upřímní, v 75 sekundách uvidíme spíše jen několik málo záběru herního modelu samotného Beckhama. Zda je dostatečně věrohodný můžete posoudit sami.

Připomeňme, že autoři v novém díle série slibují důležitější úlohu únavy, lepší umělou inteligenci i lepší fyziku. Chybět nebudou ani nové animace fanoušků na stadiónu, jiný systém karet hráčů a samozřejmě i vylepšený vizuální vzhled, včetně 4K a HDR.

Pro případ, že jste ještě neviděli více než hodinu trvající komentovaný gameplay, který vyšel před pár dny, jej přikládáme jako druhé video. Ačkoliv nejde o dokončenou verzi hry, hrubý obrázek o hře si udělat přece jen můžeme.

Právě David Beckham je tváří Legendární edice hry, zatímco standardní edici tentokrát "zdobí" Philippe Coutinho. V našich končinách tenhle očekávaný fotbalový kousek vyjde 30. srpna na PC (Steam), PlayStation 4 a Xbox One. V USA o dva dny dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama