PUBG zakáže výběr mapy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG zakáže výběr mapy

PUBG zakáže výběr mapy

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

15. 6. 2018 09:20 13
Reklama

Tropické vedra lemované vysokými palmami, vyprahlá poušť nebo stará dobrá klasika? Ačkoliv brzy dorazí již třetí mapa Sanhok, autoři hry PlayerUnknown's Battlegrounds se zároveň rozhodli výběr mapy hráčům zakázat. Až tedy příště vyskočíte s padákem, dopadnete na půdu, kterou vám autoři sami určí.

Důvod je prostý. Dochází k nerovnoměrnému rozložení hráčů, vznikají fronty a samotní hráči čekají o to déle na zapojení do hry.

Zatím si hráči mohou vybírat z původní mapy Erangel a novější mapy Miramar. Už příští týden se se však přidá také map Sanhok a spolu s ní se výběr výrazně omezí. Přesto se zachová možnost určitého výběru. Budeme si moci vybrat, zda chceme hrát novou mapu Sanhok, libovolnou mapu ze zbývajících dvou nebo úplně kteroukoliv mapu. To je logický krok, protože většina hráčů zřejmě bude chtít vyzkoušet nové prostředí a ze šance 1/3 na vylosování si zrovna jí by se asi příliš nelíbilo. Sanhok dorazí 22. června na PC. 

Mou osobní otázkou by bylo, zda výběr mapy náhodou není svobodné rozhodnutí hráče. Ten by si třeba vybral "jakoukoliv mapu" a nečekal by příliš dlouho. Naopak pokud někdo prahne po určitém prostředí a je ochoten si kvůli tomu déle počkat, možná by mu to mělo být dovoleno. Ale to je jen krátké zamyšlení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama