Jsou známy jednotlivé MP módy v BF V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jsou známy jednotlivé MP módy v BF V

Jsou známy jednotlivé MP módy v BF V

Marek Selinger

Marek Selinger

13. 6. 2018 17:19
Reklama

Během posledních dní, kdy EA prezentuje Battlefield V na E3, jsme se dozvěděli spoustu nových informací o nejnovejším přírůstku do této série. Jednou takovou je i seznam multiplayerových módů, které budou ve hře dostupné při jejím launchi.

Vrací se klasika Battlefield franšízy, Conquest, i jeho obměněná varianta Conquest Assault. V klasickém Conquestu se vývojáři rozhodli vrátit k systému z Battlefieldu 4, kdy se body přičítají pouze tomu týmu, který drží většinu vlajek. V Battlefieldu 1 fungoval Conquest trochu jinak, body naskakovaly obou stranám, avšak tomu, komu patřilo více vlajek, se přičítaly samozřejmě o něco rychleji. Návratu se dočká i oblíbené Frontlines, které debutovalo ve francouzském DLC They Shall Not Pass k Battlefieldu 1 a později se rozšířilo i na mapy ze základní hry.

Další mód, který zažil svou premiréu v BF1, Operations, uvidíme i v BF V, avšak tentokrát pod jiným názvem – Breakthrough. To aby se nepletl s hlavní novinkou letošního dílu, tedy modem Grand Operations. Pouze v rámci něho by měly být dostupné módy Airborne a Final Stand. V prvně jmenovaném budeme muset jako útočící tým po seskoku z letadla zničit AA kanony, jako obránci tomu samozřejmě budeme muset zabránit. Final Stand se bude odehrávat během čtvrtého (a tedy posledního) dne Grand Operations a sami DICE říkají, že se bude jednat o mód, který rozhodne o výsledku snažení obou stran. Jeho podstatou bude, že všech 64 hráčů bude mít pouze jeden jediný život. Jakmile zemřete, už se do bitvy nebudete moc vrátit. Tým, jehož hráč zůstane poslední naživu, vyhrává celý klidně i hodinový zápas. Nepřipomíná vám Final Stand tak trochu jeden fenomén současnosti?

Krom všeho výše uvedené se vracejí i klasiky v podobě Domination a Team Deathmatch. Oproti BF1 mizí ze hry Rush, ačkoliv vývojáři uvažují o jeho znovu přidání v jednom z pozdějších updatů. Prozatím si však "bere dovolenou".

Co na skladbu módu říkáte vy, zamlouvá se vám? My osobně se nejvíce těšíme na Grand Operations, ty působí opravdu pompézně. Battlefield V vychází 19. října na PS4, Xbox One a PC, vy si ho můžete předobjednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama