Nový přídavek se snaží oživit For Honor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový přídavek se snaží oživit For Honor

Nový přídavek se snaží oživit For Honor

David Plecháček

David Plecháček

12. 6. 2018 11:20 3
Reklama

For Honor byla jedna z nejambicióznějších her Ubisoftu, do níž hráči i společnost jako taková vkládala nemalé naděje. Samotný výsledek byl rozporuplný. Nedá se říct, že by For Honor bylo špatnou hrou, ale ani hrou, u které bychom mohli vydržet nějaké výraznější penzum času. Nové rozšíření a akce, se kterou se Ubisoft vytasil, ale má změnit osud multiplayerové sekanice.

Nové DLC Marching Fire totiž přináší novou frakci, která rozšíří evropsky ražené rytíře, samuraje a brutální vikingy. Novinka je údajně vůbec tím největším a nejambicióznějším updatem, se kterým vývojáři dosud přišli. Čínská čtveřice bojovníku Wu Lin bude dostupná spolu s dalším obsahem 16. října. Tiandi, Jiang Jun, Nuxia a Shaolin mají vlastní příběhové pozadí, a autoři je spíše než jako archetypy představili jako konkrétní postavy. Více se ale o nich dozvíme až po vydání.

Tehdy se také do For Honor podívá nový režim Breach, který spočívá v dobývání hradu. Tedy, jak autoři přiznali, spočívá v tom, po čem mnoho hráčů v minulosti volalo. Zatímco hrdiny si budete muset pořídit za peníze nebo za herní měnu Steel, Breach bude pro všechny zdarma, stejně jako nové tři mapy k novému režimu určené.

A zdarma můžete získat i novou hru. Stačí si ji na Uplay na PC vyzvednout a už vám ji nikdo nevezme. Akce začíná právě teď a potrvá až do 18. června. Na ostatních platformách ale můžete využít alespoň poměrně velkorysou slevu. I když si k letošnímu únoru hru vyzkoušelo téměř osm milionu hráčů, z nichž se milion vrací pravidelně, zjevně to není dost a Ubisoft musí do hry lákat všemi možnými prostředky. Marching Fire je jedním z nich.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama