Prey dostane DLC a spoustu obsahu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prey dostane DLC a spoustu obsahu

Prey dostane DLC a spoustu obsahu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 6. 2018 03:16 1
Reklama

Potvrdily se další spekulace, tentokrát ohledně nového přídavku do Prey od Arkane Studios. To ale není to jediné, co jejich hru obohatí. Už nyní si totiž můžete stáhnout update, který vám do hry přidá hned 3 nové módy.

První z nich je Story Mode. Název mluví sám za sebe, zkrátka půjde o to si co nejvíce vychutnat příběh. Přesný opak toho je pak Survival Mode. Posledním módem je pak komunitou velmi žádaná New Game +. Samotné DLC nese podtitul Mooncrash. Bude to zdejší verze roguelike módu, ve kterém najdete nové nepřátele, nástrahy a samozřejmě vybavení. Zatím nevíme ani přibližné datum vydání.

V módu Typhon Hunter, který do hry přijde v létě, si budeme hrát na schovávanou. Pokud jste slyšeli o módu prop hunt, tak jistě budete hned v obraze. Jeden hráč bude hledat ostatní hráče, kteří jsou v roli mimiků. Pokud už si nevzpomínáte, tak jsou to ty potvůrky, které se dokáží proměnit v jakýkoliv předmět.

Dokonce přijde řada i na VR, kde budeme moci prozkoumat celou stanici Talos 1. VR část navíc bude obsahovat zcela novou příběhovou část.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama