V Afterparty se budete opíjet se Satanem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Afterparty se budete opíjet se Satanem

V Afterparty se budete opíjet se Satanem

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

10. 6. 2018 15:42
Reklama

V záplavě nově oznámených vysokorozpočtových titulů si uděláme malou zastávku u poněkud skromnější produkce. Američtí Night School Studio si udělali dobré jméno adventurou Oxenfree z roku 2016 a jejich nový projekt Afterparty na tento úspěch v mnohém navazuje. To ale neznamená, že by hra trpěla nedostatkem originality. Naopak, v novém gameplay videu ze hry Afterparty se v kůži čerstvě zemřelých vysokoškoláků propijeme peklem.

Hlavními postavami se stanou Milo a Lola, dva nerozlučitelní přátelé, kteří se znají už od školky. Poté, co společně přijdou na další z mnoha vysokoškolských večírků, jsou však překvapeni přítomností pekelných démonů a informací, že zemřeli. Zatímco přes den v pekle Satanovi služebníci pošťuchují nově zemřelé vidlemi, každá šichta jednou končí, a tak se po těžké dřině vydávají do baru. To samé platí i pro lidské obyvatele pekla, se kterými se sice zpočátku moc bavit nechtějí, ale právě to se pokusíte jako hráči změnit.

Pití alkoholu a vše, co k tomu patří, bude skutečně hlavní náplní této adventury. Po vzoru Oxenfree půjde z velké části o konverzaci, která bude vycházet z prvotiny studia a nabídne různé možnosti větvení dialogů. Na základě vašeho počínání se vám může snadno stát, že některé pasáže hry úplně přeskočíte. Autoři slibují velice nelineární zážitek, který bude připomínat střípky vzpomínek z alkoholem nasáklé noci. O zpestření hratelnosti se postarají různé minihry známé z podobných večírků. Chybět nebude beer pong, tanec, karaoke a samozřejmě široká škála pekelných drinků ke konzumaci.

Jestli se nám podaří propít se až k vládci pekla a získat od něj zpět vstupenku mezi živé se dozvíme během roku 2019, kdy hra vyjde na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama