Zahrajte si fotbal v závodní akci Crossout
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si fotbal v závodní akci Crossout

Zahrajte si fotbal v závodní akci Crossout

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 6. 2018 15:40 3
Reklama

Fotbaloví fanoušci už netrpělivě vyhlíží čtrnáctý červen, kdy v Rusku začíná mistrovství světa. Šílenství reflektují také někteří herní vývojáři, třeba například Targem Games, autoři postapokalyptické free to play závodní akce Crossout.

Ti se rozhodli do hry přidat nový herní režim. Steel Championship se objevilo spolu s posledním updatem. Jde o časově omezený mód, v němž se hráči v obrněných autech řítí za plechovým míčem. Že vám to něco připomíná? Ano, originální nápad to zrovna není.

Na rozdíl od Rocket League půjde zřejmě o umírněnější formu kopané, kdy auta nebudou zrovna létat vzduchem. Jak zápas probíhá? Proti sobě se rozjedou dva týmy po třech autech. Zbraně přimontované na vozech bohužel nezpůsobují žádné poškození, takže taktika založená na zabíjení protihráčů nepřichází v úvahu. K rozpohybování míče mohou hráči používat samostříl (přihrávky, střely) a jakousi harpunu (tažení míče za sebou). Zbraně lze využít také k odtažení soupeřova vozu. Jeden zápas trvá pět minut.

Steel Championship probíhá od sedmého do jednadvacátého června. Za zápasy mohou hráči získat odměnu v podobě kosmetických doplňků pro vozidla. Do šestnáctého července si pak mohou vyzvednout speciální balík předmětů, který bude obsahovat obrněnou dodávku, vuvuzelu, 500 kreditů herní měny, samolepky a plechovky s barvou určené k dekoraci vozu.

A co vy? Vyzkoušíte Crossout, nebo zůstanete u Rocket League?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama