Paladins dorazí na Switch již příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Paladins dorazí na Switch již příští týden

Paladins dorazí na Switch již příští týden

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 6. 2018 13:44 1
Reklama

Již dvanáctého června dorazí hero shooter akce Paladins také na Switch. Hi-Rez Studios v rámci oznámení slibují, že hra poběží v šedesáti snímcích za sekundu. K tomu byl představen cross-platform multiplayer s hráči na konzoli Xbox One.

Hra ušla celkem dlouhou cestu. Původně se objevila v roce 2016 v předběžném přístupu na Steamu jako alternativa ke hře Overwatch. Přestože jí nápadná inspirace populární značkou od Blizzardu byla často vyčítána, své publikum si získala. Cestu si našla také na konzole Playstation 4 a Xbox One. V květnu letošního roku pak konečně opustila early access. Port na Switch byl další plánovanou zastávkou.

Jednoduché to však mít určitě nebude. Podle zatím nepotvrzených zpráv se na Switch chystají také další tituly v čele s oblíbenou battle royal akcí Fortnite. Jde sice o jiný žánr, ale i tak může být Fortnite pro Paladins jistou konkurencí.

Paladins se budou na Switchi nejprve prodávat za cenu okolo třiceti dolarů. Kdo zaplatí, dostane přístup ke všem hratelným postavám, ke všem postavám, které se ve hře objeví v budoucnu a k tomu nějaké ty kosmetické předměty. Free to play verze hry bude vydána někdy během léta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama