Skate 3 se vrací k životu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skate 3 se vrací k životu

Skate 3 se vrací k životu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

6. 6. 2018 07:57 1
Reklama

Podobně jako v případě tenisu je to už nějaká doba, co vyšla opravdu dobrá hra pro skateboardisty. Poslední pokus v podobě pátého dílů série Tonyho Hawka byl opravdu zoufalý. Fanoušci tohoto žánru by ale měli zpozornět, protože se velmi pravděpodobně něco chystá.

Očekávání vzbudil třetí díl série Skate, jehož servery se z ničeho nic vrátili k životu. Ihned se na sociálních sítích a herních fórech začalo spekulovat o pokračování této série od EA. Zatím je to jen zbožné přání fanoušků, ale když se tak nad tím zamyslíte, z jakého důvodu by byly servery opět v provozu?

Pokud by se na letošní EA Play opravdu oznámilo Skate 4, EA by si jistě u některých fanoušků alespoň trošku napravilo reputaci. Stále ale nesmíme zapomínat, že jde o EA, takže ve výsledku by z toho mohla vzniknout katastrofa jako u jiných titulů z jejich produkce. Na podobné soudy je ale příliš brzy. Raději si počkáme, jestli se vývoj Skate 4 potvrdí oficiálně.

Už je to celých 8 let od chvíle co Skate 3 vyšel. Bylo by tedy docela načase, aby se objevil další díl. Něco podobného jako Skate navíc v současnosti na herním trhu chybí. O případné zájemce bychom tak strach neměli. Jestli se tyto spekulace potvrdí se dozvíme už 9. června ve 20:00, kdy se koná EA Play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama