Podrobnosti o Destiny 2 rozšíření Forsaken
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podrobnosti o Destiny 2 rozšíření Forsaken

Podrobnosti o Destiny 2 rozšíření Forsaken

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

6. 6. 2018 12:22 5
Reklama

O blížícím se rozšíření Forsaken pro futuristickou akci Destiny 2 jsme psali již včera. Díky novému téměř desetiminutovému reveal traileru se však herní svět dočkal oficiálního oznámení řady dalších informací a tak je na čase si je představit.

Hned z kraje můžeme prozradit, že konečně známe i datum vydání, které je stanoveno na 4. září letošního roku. Pokud si hru předobjednáte již nyní, získáte navíc dárek v podobě Cayde’s Exotic Stash. V předprodeji je kromě základní edice také edice s Annual Passem či Deluxe edice, která obsahuje i Awoken legendární set.

Studio Bungie prozradilo, že se přeneseme na divoký západ, kde vše začne útěkem z vězení. V příběhu lovíme rovnou osm baronů, kteří uprchli a kdo jiný než právě my je musí předvést před spravedlnost. Na podrobnosti o příběhové linii si budeme muset počkat na E3 konferenci.

Čeká nás i celá řada změn ohledně zbraní, včetně novémo sytému módů a zbraně budou moci získat i novou úroveň. Nechybí ani zbrusu nová zbraň v podobě luku a šípů. Forsaken dále přidává novou superschopnosti, takže bitvy si okořeníme více než kdy jindy. Dorazí i multiplayerový mód Gambit. Jde o kompetitivní PvE mód, kde si to rozdáme s umělou inteligencí na život a na smrt. Dle tvůrců mód kombinuje to nejlepší z PvP a PvE.

Zapomenout nesmíme ani na nový raid nazvaný Dreaming City. Ten nabízí více bossů než jiné raidy, stejně jako puzzle a nejednu záhadu, jež čeká na své rozluštění. Ještě více prvků však do raidu teprve dorazí.

Cena DLC Forsaken bude 40 dolarů, případně jej získáme zdarma v rámci Annual Passu. Destiny 2 si z naší recenze odnesla plný počet bodů a pokud hru neznáte, určitě si článek přečtěte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama