Warframe nabídne příběhový update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warframe nabídne příběhový update

Warframe nabídne příběhový update

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

5. 6. 2018 14:05 8
Reklama

Pět let starý free to play titul Warframe od Digital Extremes před pár hodinami vydal nový trailer názvem The Sacrifice 'Prepare, Tenno'. V něm ve vší stručnosti ukazuje několik záběrů z připravovaného updatu The Sacrifice.

Název traileru odkazuje na zbrusu nový update, který nám odemkne nový příběh. Ten na PC dorazí v červnu a následně se dočkají také konzole (tedy PlayStation 4 a Xbox One). Zahalená atmosféra plná napětí a tajemství není žádná náhoda. Na hráče totiž čeká odhalování pravdy, která je skryta pořádně hluboko. Jedna z mála známých informací dále je, že pro přístup k The Sacrifice musíme dokončit the Apostasy Prologue Quest. Zatím toho o The Sacrifice vskutku příliš nevíme a stejně tak oficiální stránky zejí prázdnotou. Zůstaňte však na příjmu, o vypuštěných zprávách vás budeme ihned informovat.

Jako bonus za naší pozornost navíc vývojáři rozdávají Orokin Tea Set dekoraci a třídenní Affinity Booster. Stačí použít kód OLDFRIEND na této oficiální stránce. Dárek dostane každý bez ohledu na platformu. Nabídka platí do 20. června.

Není to poprvé, co tvůrci svou pět let starou akci vylepšují. Zřejmě nejvíce pozornosti si vysloužilo rozšíření Plains of Eidolon, které nabídlo otevřený svět, cyklus dne a noci a spoustu dalšího. A tak se vývojářům nakonec přece jen povedlo udržet hráče, o čemž jsme psali v březnu. Pokud hru neznáte, přečtěte si naší recenzi nebo si hru rovnou stáhněte z oficiálních stránek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama