Fallout: New California má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout: New California má datum vydání

Fallout: New California má datum vydání

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

3. 6. 2018 08:38 32
Reklama

Už to bude téměř osm let, co se série Fallout rozrostla o díl s podtitulem New Vegas. Ne dlouho poté začal Brandan Lee s konverzí modu původně určeného pro Fallout 3 na engine o dva roky mladšího dílu a v roce 2013 uvolnil první část modu s názvem Fallout Project Brazil. Po pěti letech vývoje je pod názvem Fallout: New California mod konečně dokončen a ke stažení bude již 23. října.

Fallout: New California je masivní konverzí původní hry a jejím neoficiálním prequelem. Mod nabídne vše, co byste čekali od oficiálního dílu série Fallout. Těšit se tak můžeme na obsáhlý příběh, nové zbraně a lokace. Hra se bude odehrávat ve Vaultu 18 roku 2260 a nabídne pohled na souboj o moc tří znepřátelených stran. Brandan Lee z Radian-Helix Media sestavil tříčlenný tým, který na modu s občasným finančním přispěním fanoušků několik let pracoval. Výsledkem je přes pět tisíc řádek dialogů namluvených více než dvaceti herci, které byly vybrány z více než trojnásobku napsaného textu.

Zbývající čas do vydání chtějí autoři využít k beta testování hry. Do toho se můžete zapojit i vy již příští měsíc. Další informace se dozvíte na Moddb stránce modu, kde je aktuálně vůbec nejpopulárnějším dílem fanouškovské tvorby. Níže přikládáme ještě nový trailer, který autoři zveřejnili k příležitosti oznámení data vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama