Vermintide 2 obohatil obsahový update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vermintide 2 obohatil obsahový update

Vermintide 2 obohatil obsahový update

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

1. 6. 2018 07:55
Reklama

Druhý díl kooperativní FPS Warhammer: Vermintide zaměřený na deratizaci přerostlých krys a jiné havěti ve čtyřech hráčích si u nás na hrej.cz v pozitivně laděné recenzi vysloužil 4 z 5 a podobně kladného přijetí se dočkal i u hráčů. Hra se tak velice slušně prodává, a to dokonce o poznání lépe než její předchůdce.

Od března, kdy Warhammer:Vermintide 2 vyšlo, však už uplynul nějaký ten pátek a je možné, že máte touto dobou s přáteli už všechny úrovně prošmejděné skrz naskrz. V tom případě vás jistě potěší zpráva, že do hry právě zdarma přibyl obsahový update.

Nově se tak můžete účastnit denních úkolů a výzev, které mají být dle slov vývojářů obohacením hry a díky rozličným úrovním obtížnosti také výzvou jak pro veterány, tak pro nově příchozí. Odměnou vám pak budou nové skiny, bedýnky s lootem, pokrývky hlavy a nové portréty postaviček. Rozšířen byl také repertoár odměn a skinů, jedná se dohromady o více než 100 nových kousků spíše kosmetického rázu.

Druhou neméně významnou častí update je nově přidaná podpora modů skrze Steam Workshop. Vzhledem k multiplayerové podstatě hry budou mody omezeny. Ve Steamu si nyní můžete vybrat, zda chcete hru spustit v "Official Realm" nebo "Modded Realm", kdy při volbě druhého jmenovaného můžete používat jakýkoliv vámi zvolený mod, nebudou se vám však počítat zkušenosti ani nebude takto možné dokončovat výzvy a questy. V průběhu léta by pak měly přibýt takzvané schválené (sanctioned) mody, které budou použitelné i při hraní na Official Realm, bude se však jednat spíše o kosmetické úpravy (úpravy UI atp.) vybrané tak, aby jejich uživatele nezvýhodňovaly oproti ostatním.

Pokud hru ještě nevlastníte, můžete ji až do 4. června pořídit na Steamu s 25% slevou. Na konzole (PlayStation 4 a Xbox One) je hra v přípravě a měla by na ně zavítat snad co nevidět. Warhammer: Vermintide 2 si též můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama