San Andreas ve zpětné kompatibilitě na XO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka San Andreas ve zpětné kompatibilitě na XO

San Andreas ve zpětné kompatibilitě na XO

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

1. 6. 2018 09:16 3
Reklama

Program zpětné kompatibility na Xbox One se intenzivně rozrůstá o nové tituly a zdá se, že Microsoft nehodlá brzdit. Na moderní konzoli dorazí další hry ze stáje Rockstar Games, tentokrát v čele s dodnes velmi populárním Grand Theft Auto: San Andreas.

Kromě návratu do Los Santos v kůži Carla Johnsona se můžeme těšit na adrenalinové závody Midnight Club: Los Angeles a posledním přírůstkem bude simulátor stolního tenisu Rockstar Games presents Table Tennis. Všechny jmenované hry budou vlastníkům digitálních verzí zpřístupněny ke stažení již 7. června. Majitelé fyzických nosičů si budou moci hry stáhnout po vložení disku s tím, že Microsoft u San Andreas počítá jak s verzí pro Xbox 360, tak s verzí pro původní Xbox. U Midnight Club: Los Angeles se též myslelo i na majitele Midnight Club: Los Angeles Complete Edition, hra bude fungovat v obou edicích.

Pokud jste dostali na některou z her chuť a dosud ji nevlastníte, digitální verze každé z nich vás aktuálně vyjde na 299 Kč. Trojice oznámených titulů doplní další z Xbox One kompatibilních her od Rockstaru - Grand Theft Auto 4, Red Dead Redemption a Bully: Scholarship Edition.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama