Frostpunk letos přidá řadu novinek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Frostpunk letos přidá řadu novinek

Frostpunk letos přidá řadu novinek

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

1. 6. 2018 09:15
Reklama

Surival strategii z ledových končin Frostupnk ještě v tomto roce obohatí řada větších updatů, jež do hry zdarma přinesou řadu zajímavých inovací. Tvůrci hlavní novinky představili v příspěvku na Steamu. Pojďme se na ně tedy podívat.

Polské 11 Bit Studios má na rok 2018 v plánu přidat nový mód Survivor, který je určen jen pro ty nejotrlejší. Půjde o skutečnou výzvu pro ty, kteří již zvládli i nejtěžší úroveň hry. Jakožto první zde popisovaný update dorazí již v červnu. Dočkáme se i základních možností přizpůsobení jak našich obyvatel, tak automatických strojů. Přesněji řečeno si je budeme moci pojmenovat.

Přibude i nový scénář The Builders s unikátním příběhem. Zatím však vývojáři nechtějí vypouštět žádný spoiler. Dalším herním módem bude Endurance, který implementuje prvky módů endless a sandboox. Pro ty, kteří si chtějí uchovat vzpomínky na svou mrznoucí kolonii, vývojáři přidali Windter Snapshots. Budeme si tak moci vyfotit snímky ve hře s maximální kvalitou.

Ačkoliv jsme se tak dočkali představení hned pěti připravovaných prvků (zobrazených na obrázku), vývojáři mimo běžné menší updaty slibují další novinky na rok 2019. Více o hře se dozvíte v naší recenzi nebo si hru můžete pořídit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama